Producten

De bonacure lijn

Een complete verzorgingslijn die er voor zorgen dat je haar gezond blijft en de voedingstoffen krijgt die het nodig heeft. Je haar heeft net als je huid langdurige verzorging nodig om mooi en vitaal te worden. Sterk, mooi haar is de basis van elke goede coupe,stijl, omvorming of kleur.

Schwarzkopf Osis

Osis is een stylingslijn, waarmee je alle kanten op kan. OSIS producten zijn speciaal ontwikkeld om spannende, inspirerende stijlen te creëren: gebruik 1 product om 2 onderscheidende looks te creëren of mix 2 producten voor 1 onderscheidende look.OSIS nodigt je uit om met je haarstijl te experimenteren, door de eindeloze variëteit aan stijlingmogelijkheden die passen bij elke stemming en gelegenheid.

Igora royal

Permanente haarkleuring met 100% grijsdekking. In een caleidoscoop van ruim 150 tinten. Voor schitterend haar vol kleur. Igora Royal is de ultieme professionele permanente haarkleuring. Bevat het unieke Colour Energizer, die actieve verzorgende ingrediënten mengt met vitamine C. Deze innovatieve combinatie geeft intensieve kleuren en een mooie, gezonde glans.

Schwarzkopf Natural Styling Curl and Care

Een hoogwaardige, 2 fasen, alkaline omvormingsbehandeling die de perfecte combinatie van ultieme veerkracht met schitterende verzorging biedt.Intense krullen en golven met optimale support en textuur. Het intelligente beschermende systeem maakt poreus/beschadigd haar glad.

06 107 58 969
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:30
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 13:00